Karamel Kompagniet i Gudhjem og Rønne - håndlavede karameller

Karamel Kompagniet er danmarks første karamelkogeri.

 

Carsten og AnnA fra Karamel Kompagniet

Carsten & AnnA, indehavere af Karamel Kompagniet, foran deres hyggelige butik i Gudhjem


Karamel Kompagniet blev grundlagt i 2004, efter at AnnA fik den idé at prøve at fremstille karameller efter hendes engelske bedstemors opskrift. AnnA og Carsten prøvede at fremstille karameller i deres eget køkken, og resultatet blev så godt, at de var enige om, at de kunne gå i bedstemoderens fodspor.

Den første karamel var en kakao-karamel, men siden har de udvidet med mange forskellige smagsvarianter. Alle varianter er dog kendetegnet ved den høje kvalitet og nænsomme udvælgelse af ingredienserne. Herudover er alle karameller håndlavede.

AnnA og Carstens første butik åbnede de i Gudhjem. Butikken er helt i den engelske ånd med høje, mørke paneler, blomstret tapet og engelske dåser i alle afskygninger. Og så er der naturligvis et væld af de skønneste karameller.

I højsæsonen er der ofte fyldt med mennesker i butikken, og det forstår man godt. Her kan man købe de fantastiske nylavede karameller, og der er altid en lille smagsprøve i vente. Fra butikken er der fine vinduer ind til produktionen med den store smukke kobberkoger, hvor karamelmassen bliver til. Nogle gange kan man være så heldig at se, hvordan karamellerne bliver fremstillet.

Carsten og AnnA har sidenhen åbnet en lille butik i Rønne, og hovedproduktion og administration er ligeledes flyttet til større lokaler i Rønne. Dette for at følge med efterspørgslen på de mange karamel varianter.

Ud over deres egen webshop, er det muligt at købe Karamel Kompagniets karameller i det meste af landet. Forhandlerne er dog nøje udvalgt, så det altid er forhandlere, der lægger vægt på service og høj kvalitet.  

Butik i Gudhjem
Holkavej 2
3760 Gudhjem

Åbningstider 2016 (åbent alle dage):
Marts, april og maj: 10.00-17.00
Juni: 10.00-18.00
1. juli - 5. august: 10.00-22.00
6. - 31. august: 10.00-18.00
1. september - 14. oktober: 10.00-17.00
Efterårsferie (15. - 22. oktober): 10.00-18.00

Butik i Rønne
Borgmester Nielsens Vej 24
3700 Rønne

Åbningstider 2016:
Mandag-torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-15.30

 

Husk at besøge Karamel Kompagniet, næste gang du skal til Bornholm. Kan du ikke vente så længe, kan du altid bestille de lækre karameller i deres webshop og få dine karameller leveret. Klik her for at gå til Karamel Kompagniets hjemmeside og webshop


Læs også om andre spændende steder og virksomheder på Bornholm
Bay Frost - Cafe i Listed

Bay Frost

Besøg Bay Frost i den hyggelige havn i Listed, hvor du kan nyde en kølig drink, en kop kaffe, kage eller is. Med udsigt over havnen med de fine gamle fiskerkuttere og havet med de smukke klipper, finder man ro og nydelse. Alle vore kager er håndlavet, og udover kage finder man også lækker chokolade. Læs mere her om Bay Frost
Butik Pia Stærmose - kæmpe udvalg af alle de kendte mærkevarer

Butik Pia Stærmose

Hos Butik Pia Stærmose finder du et kæmpe udvalg af alle de kendte mærkevarer som f.eks. Armani, By Malene Birger, Gant, Day, Sand, Henri Lloyd, Hugo Boss, Wolford, Lego og mange flere. Butikken ligger i Boderne et stenkast fra en skøn sandstranden, som børnene vil elske. Læs mere her om Butik Pia Stærmose
Færgen - Bornholmerfærgen

Bornholmerfærgen

Bornholmerfærgen sejler mange gange dagligt fra Ystad i Sverige til Rønne på Bornholm med hurtigfærgerne Leonora Christina og Villum Clausen. Om bord finder du et rigt udvalg af mad og drikke, samt et kæmpe sortiment af parfumer, kosmetik, slik, vin og spiritus. Læs mere her om Bornholmerfærgen